Naar de bioscoop gaan op Curacao!

Naar de bioscoop op Curacao? Dat kan!

Maandagavond is op Curacao over het algemeen een avond waarop weinig gebeurd. Een mooie avond om naar de bioscoop te gaan en te genieten van de nieuwste films. Gezellig met een paar vrienden of met een meisje waar je een oogje op hebt! Natuurlijk kun je ook op een andere dag in de week gaan, maar wij gaan het liefst op maandag, een lekkere start van de week. Woon je niet op het eiland maar ben je op vakantie en het regent? Dan is de bios natuurlijk ook een super leuke optie.

Speciaal voor jou hebben wij onze drie favoriete bioscopen op een rij gezet!

1. Cinemark Curacao in Sambil.

Cinemark is gelegen in het winkelcentrum Sambil. Ongeveer 10 minuten rijden van Punda. Kom je met drie personen? Dan hoef je maar voor twee kaartjes te betalen. Deze actie geldt overigens elke dag! Benieuwd welke films er deze week draaien? Neem dan snel een kijkje! 

2. The Movies in Scharloo.

The Movies biedt dezelfde films aan als Cinemark. Net zoals Cinemark heeft The Movies elke week een mooie actie. Op dinsdag en woensdag krijg je namelijk twee kaartjes voor de prijs van één. The Movies ligt aan het Waaigat in Scharloo dichtbij Punda. Naar de film vanavond? Reserveer dan snel jouw tickets!

3. The Cinemas in het Rif fort Otrobanda. 

The Cinemas ligt in Otrobanda bij het Renaissance hotel en Rif Fort. Op maandag kan je hier al een 2D film kijken voor slechts 5 ANG en een 3D film voor 7.50 ANG. Dus mocht jij je op maandag vervelen dan weet je waar je naartoe moet. Bekijk hier het aanbod films!

Bioscoop CuracaoBooking.com