Vliegtickets Curacao, waar moet u op letten?

Door het grote aanbod (Air Berlin, Tui en KLM) kunt u als consument of zakelijke reiziger profiteren van de beste deals. Vooral om het hoogseizoen heen is het prima te doen en vliegt u vanaf Amsterdam (AMS) in 9 uur rechtstreeks naar Hato Curacao (CUR) voor geen €600,-

Boek direct een vliegticket naar Curacao:

Vliegtickets Curacao Arkefly

Je kunt er voor kiezen om met Tui (voorheen Arkefly) te vliegen. Er is een ruim aanbod en er zijn soms meerdere vluchten per dag. Qua prijs zit je bij Tui het beste echter wat ik niet super chill vindt zijn de extra kosten welke je bij Tui krijgt. Zo moet je betalen voor je stoel reservering, entertainment systeem en eten en drinken aan boord.

Heb je iets meer budget? Dan zou ik echt een keertje star class of in ieder geval comfort vliegen. Je hebt lekker veel beenruimte en krijgt wat extra’s. Kortom vliegen met Tui (Dreamliner) is fijn, niet duur maar je moet voor wat extra zaken betalen.

Vliegen Curacao vanaf Dusseldorf?

Met Airberlin kon je 2 keer per week vanaf Dusseldorf naar Curacao vliegen, helaas…. Airberlin bestaat niet meer en daarom is ook de vlucht naar Curacao afgeschaft. Wat ik wel heb gehoord is dat er nieuwe vluchten vanuit Duitsland gaan komen, en dat snap ik wel steeds meer Duitse toeristen hebben het Caribische deel van Nederland ontdekt en ze vinden het heerlijk!

Vliegtickets Curacao met Hotel?

Een slimme keus als je snel wilt, moet of gewoon lekker eenvoudig wilt boeken. Zelf boeken wij eigenlijk nooit all-in of vliegticket-hotel combi’s. Lossen vliegtickets en een mooie huis, appartement of Airbnb is vaak net zo duur en je krijgt zoveel meer terug voor je geld.

Last minute tickets Curacao

Tsja volgens mij kun je beter vroeg boeken of tijdens de wereld ticket deal dagen boeken. De bodemprijs van een vliegticket naar Curacao ligt rond de € 425,- als je echt mazzel hebt en in het dalseizoen vliegt.

Goedkope tickets Curacao december?

Lastig en bijna niet te doen tenzij je beging of eind december vliegt. Tot de 2e week en vanaf de laatste week zijn de prijzen normaal. In December gaan er veel Nederlanders en Curacaoenaren naar het eiland. Hierdoor stijgt de ticketprijs. Ons advies: vlieg vroeg in de maand of eind november en vlieg begin januari weer terug. Het is in december super gezellig dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. En als je er dan toch bent ga dan om 00:00 vuurwerk kijken op de pondjesbrug nadat je ‘s middags bij de Pagara XXL hebt gekeken in Pietermaai!

Meer informatie over vliegtickets? Klik hier.